Verjaardagskaart versturen? | Hieperdepiep! 🎈 | Hallmark.nl (2024)

Verjaardagskaart versturen

Is er iemand in je omgeving bijna jarig? Gefeliciteerd! Verstuur lieve verjaardagswensen met een leuke verjaardagskaart. Een Hallmark kaart versturen doe je makkelijk en snel online! Bij Hallmark hebben we een ruime collectie verjaardagskaarten. Voor iedere jarige is er wel een toepasselijke kaart te vinden.

Een speciale kaart verjaardag nodig voor iemand die een bijzondere leeftijd bereikt heeft? Voor elke leeftijd hebben wij verjaardagskaarten met de desbetreffende leeftijd op de voorkant. Voor de lolbroeken onder ons hebben we grappige verjaardagskaarten verzameld, en natuurlijk kun je ook je eigen Hallmark verjaardagskaart personaliseren met een foto erop.Verjaardagskaarten sturen was nog nooit zo leuk geweest!

Kaartje sturen verjaardag

Iedere jarige verdient een kaartje: jong en oud! Wil je een Hallmark kaartje versturen voor de verjaardag van je zorgzame moeder, de buurvrouw die altijd voor je klaarstaat, je grote zus of je lieve vriendin? Bij Hallmark vind je kaarten verjaardag voor vrouwen die haar verjaardag nog feestelijker maken!

Natuurlijk kun je ook een Hallmark kaartje sturen naar jouw jarige vader, beste vriend, lievelings oom of eigenwijze broer. In de kaarten verjaardag mannen collectie vind je zoveel leuke verjaardags kaartjes, zodat je genoeg keuze hebt en altijd een toepasselijke kaart kunt vinden. Op zoek naar een kaart jarig jetje? Of een kaart jarig jobje? Ook voor de kids hebben we verjaardagskaarten die zorgen voor een feestje! Met een stoere verjaardagskaart, de verjaardagskaarten van Disney of Hallmark verjaardag kaarten met lieve dieren, is het feest helemaal compleet.

De populairste verjaardagen om een kaartje te sturen zijn:

  • 1e verjaardag
  • 16e verjaardag
  • 18e verjaardag
  • 21e verjaardag
  • 25e verjaardag
  • 30e verjaardag
  • 40e verjaardag
  • 50e verjaardag

Hoe kan ik een verjaardagskaart verzenden?

Hoe stuur ik een kaart online? Bij Hallmark kun je in een paar stappen de leukste verjaardagskaarten versturen. Een kaartje sturen verjaardag doe je zo:

Stap 1: Kies een verjaardagskaart uit waarmee je de jarige een fijne verjaardag wilt wensen.

Stap 2: Een toepasselijke Hallmark verjaardagskaart gevonden? Dan is het nu tijd om de kaart te gaan bewerken. Verras je de jarige met een standaard formaat kaart, een grote verjaardagskaart of een mega kaart jarig van XXL formaat?

Stap 3: Wanneer je een fotokaart hebt uitgekozen, kun je een leuke foto toevoegen op de voorkant van de kaart. Misschien heb jij wel gekozen voor een kaart waarop de naam en leeftijd aanpasbaar zijn. Personaliseer de kaart helemaal hoe jij dat wil!

Stap 4: Verjaardagskaarten sturen doen we natuurlijk omdat we een lieve boodschap willen achterlaten. Schrijf je verjaardagswens op en kies zelf in welk lettertype en kleur je deze wilt hebben. Nog iets extra’s toevoegen aan je Hallmark verjaardagskaart? Voeg zoveel leuke decoratie en foto’s toe als je maar wilt. Blij met het resultaat? Dan is je kaart klaar!

Stap 5: Hoe kaart opsturen? Je hoeft alleen nog maar het adres in te vullen en de bezorgdatum te kiezen. Wij regelen dan met heel veel liefde de rest, want bij Hallmark weten we als geen ander hoe we verjaardagskaarten versturen!

Hoe maak ik een leuke kaart?

Een leuke verjaardagskaart maken is bij Hallmark super simpel. Het belangrijkste bij het maken van een kaart verjaardag, is dat je het zo persoonlijk mogelijk maakt. Houdt de jarige van de natuur? Is de jarige een echte wijnliefhebber of is de jarige gek op dieren? Neem het mee in de keuze van je kaart en kies een verjaardagskaart die echt bij de ontvanger past. Wil je de kaart nog wat persoonlijker maken? Kies dan voor een fotokaart en zet een foto op de voorkant van jullie samen.

Wanneer de voorkant klaar is, kun je de binnenkant gaan bewerken. Schrijf in het tekstvak een verjaardagswens voor de jarige. Is de ontvanger gek op de kleur roze? Kies er dan voor om de tekst een roze kleur te geven.

In de binnenkant kun je ook foto’s toevoegen. Je kan bijvoorbeeld de linkerkant van de kaart vullen met foto’s van de jarige of van jullie samen. Heb jij een afbeelding waar een quote op staat die perfect past bij de ontvanger? Upload dan deze afbeelding in de kaart. Soms zegt een quote meer dan 1000 woorden. Is de jarige gek op taart en confetti? Voeg dan leuke decoratie toe aan de kaart. Misschien heb je wel een foto in de kaart gezet waar een grappige feestmuts aan toegevoegd kan worden.

Leef je uit en personaliseer de kaart helemaal hoe jij dat wilt. De opties voor foto’s, decoratie en tekst verschijnen tijdens het bewerken allemaal in het menu aan de zijkant. Het spreekt dus helemaal voor zich.

Wat kun je het beste schrijven op een verjaardagskaart?

Een tekst bedenken die je in een verjaardagskaart kunt schrijven kan soms best lastig zijn. Wat kan je op een kaartje zetten? Wij helpen je graag! Je kunt natuurlijk altijd een algemene felicitatie verjaardag in de verjaardags kaart schrijven zoals: van harte gefeliciteerd met je verjaardag, gefeliciteerd met je verjaardag, hartelijk gefeliciteerd of van harte gefeliciteerd! Het hoeven echt niet altijd hele speciale en lange teksten te zijn die je opschrijft.

Is de jarige gek op taart? Wens hem of haar dan een hele fijne verjaardag met een overheerlijke verjaardagstaart. Wordt het een bijzonder jaar voor de jarige? Of was het afgelopen jaar speciaal? Kijk dan vooruit of blik terug op deze gebeurtenis. De tekst die je opschrijft maakt de kaart verjaardag persoonlijker en leuker. Kun je nog wel wat meer inspiratiepagina gebruiken? Lees dan onze inspiratiepagina waar we hartverwarmende verjaardagswensen voor je hebben verzameld.

Vergeet nooit meer een verjaardag

Iedere verjaardag is bijzonder. Maak daarom de verjaardag van de jarige Job helemaal compleet met Hallmark verjaardagskaarten. Zeg nou zelf, wanneer je een verjaardag kaart ontvangt krijg je een vrolijk en dankbaar gevoel. Dat gevoel wil je toch ook aan de mensen om je heen geven?

Vergeet je snel verjaardagen maar wil je wel graag naar iedereen een Hallmark kaartje sturen? Dan hebben we daar bij Hallmark een oplossing voor! Maak nu een account aan en vul je kalender in. Dan word je tijdig op de hoogte gebracht van de aankomende verjaardag en krijg je ook nog een leuke korting opgestuurd. Zo wordt een Hallmark kaart sturen helemaal leuk en vergeet je nooit meer een verjaardag!

Wat kost het om een kaart te versturen?

Wat de prijs van een verjaardagskaart is, hangt helemaal af van de kaart die je kiest. Wanneer je aan het zoeken bent tussen onze kaarten verjaardag, zie je onder iedere kaart de prijs staan van de kaart (exclusief verzendkosten). Wanneer je ervoor kiest om de uitgekozen kaart in een groter formaat te bestellen, wordt de prijs van de kaart hoger. Wil jij de jarige verrassen met een houten kaart of chocolade kaart? Dan zijn de prijzen ook weer anders. De prijs van een houten kaart is 7,99 euro en de prijs van een chocolade kaart is 15,99 euro (exclusief verzendkosten).

In het winkelmandje zie hoe de prijs is opgebouwd. Hierin zie je de prijs van de kaart, eventueel het verjaardagscadeau en de verzendkosten. De verzendkosten verschillen ook per kaart. Heb je voor een standaard kaart gekozen? Dan zijn de verzendkosten 1,01 euro. Voor een XL kaart of een vierkante L kaart zijn de verzendkosten 2,02 euro en voor een XXL kaart zijn de verzendkosten 3,03 euro. Voor houten en chocolade kaarten zijn de verzendkosten 3,99 euro. Deze prijzen zijn van toepassing in Nederland wanneer je van maandag tot en met vrijdag de kaart voor 21.00 besteld. Meer informatie over verjaardagskaarten sturen en verzendkosten lees je hier.

Een verjaardag vier je met een kaartje

Wat is er nou leuker om met je verjaardag een verrassing te ontvangen in de brievenbus? Elke jarige fleur je op met een mooie verjaardagskaart! Een kaartje sturen verjaardag is super leuk, maar je kan ook nog iets extra’s aan je bestelling toevoegen. We hebben bij Hallmark de leukste verjaardagscadeaus voor je verzameld. Van prachtige bloemen tot aan een leuke verjaardag ballon en van overheerlijke chocolade tot aan een beautypakket. Voor elke jarige vind je een geschikt verjaardagscadeau.

Verjaardagskaart versturen? | Hieperdepiep! 🎈 | Hallmark.nl (2024)

FAQs

Hoe verstuur ik een gratis verjaardagskaart via WhatsApp? ›

Zo zoek je ze op:
  1. Open WhatsApp en open het gesprek waarin je de verjaardagsgif wil sturen.
  2. Tik op het icoontje rechts van het invoerveld.
  3. Tik op GIF.
  4. Je kan nu zoeken. Bijvoorbeeld op Happy birthday of Verjaardag.
  5. Tik op een afbeelding die je leuk vindt.
  6. Tik op Verzenden.
Feb 6, 2024

Hoe stuur ik een digitale verjaardagskaart? ›

Je kunt een e-card versturen naar iedereen die een e-mailadres heeft. Bekijk de e-cards door op een categorie te klikken. Heb je een leuke e-card gevonden en wil je die versturen, klik dan op het plaatje; je komt dan op het invulscherm. Hier kun je een tekst en muziek bij de e-card voegen en hem adresseren.

Hoe verstuur je een verjaardagskaart? ›

Stuur je lieve kaartje met Greetz

Met Greetz stuur je snel en eenvoudig een persoonlijk kaartje naar jouw dierbaren. Je kiest altijd uit een ruime collectie kaarten voor allerlei bijzondere momenten. Van feestelijke verjaardagskaarten tot lieve geboortefelicitaties en beterschapskaarten, of gewoon zomaar.

Hoe duur is een kaart sturen? ›

Wat kost het?
GewichtPostzegelsTarief
0 - 20 g1 x Nederland 1€ 1,14
20 - 50 g2 x Nederland 1 of 1 x Nederland 2€ 2,28
50 - 350 g4 x Nederland 1 of 2 x Nederland 2 of 3 x Nederland 1 met (online verkrijgbare) Bijplakzegels€ 3,70
350 g - 2 kg1 x XL-zegel of 5 x Nederland 1 of 2 x Nederland 2 én 1 x Nederland 1€ 4,85

Hoe kan ik een verjaardagskaart versturen via WhatsApp? ›

Het enige wat u hoeft te doen is de link naar uw e-card te delen met de ontvangers die u hebt gekozen . Voor Whatsapp moet u ervoor zorgen dat u ze als contactpersonen hebt, anders bestaat het risico dat ze uw e-card niet ontvangen. Als u hulp nodig hebt, staan ​​onze elfen voor u klaar om u te helpen.

Hoe stuur ik een gelukkige verjaardag via WhatsApp? ›

Schakel Begroetingsbericht verzenden in. Tik op Begroetingsbericht om uw begroetingsbericht te bewerken en tik vervolgens op OK. Tik op Ontvangers en selecteer een van de volgende opties: Iedereen: verzenden naar iedereen die u een bericht stuurt.

Hoe verstuur ik online verjaardagswensen? ›

De perfecte gratis verjaardags-ecards kiezen

Onze vooraf opgemaakte sjablonen zorgen ervoor dat u succesvol bent, maar al onze voorbeeldteksten zijn volledig aanpasbaar. Voeg de bijnaam van uw ontvanger, een mooie herinnering of hun favoriete spreuk toe om de kaart te personaliseren . Upload uw eigen foto of laat het ontwerp op zichzelf schitteren.

Kun je een verjaardagskaart naar een mobiele telefoon sturen? ›

Vergeet niet dat u verjaardagskaarten kunt sms'en naar uw ontvangers of ze via e-mail kunt versturen . Zo eenvoudig is het! Als u gelukkige verjaardagskaarten nodig hebt om te versturen via een sms of via e-mail, kijk dan niet verder dan CardSnacks om iemands dag op te vrolijken!

Kan je een Greetz kaart naar het buitenland sturen? ›

Kaarten. Wist je dat onze kaarten ook wereldwijd verstuurd kunnen worden? Hou dan wel rekening met een langere bezorgtijd. Een kaart kun je ook naar je eigen adres sturen met een extra envelop.

Kun je een verjaardagskaart online versturen? ›

Met Cardly kunt u gelukkige verjaardagskaarten sturen die uw ontvanger nooit zal vergeten. Wij doen niet aan saaie of alledaagse - al onze online verjaardagskaarten zijn ontworpen door onafhankelijke kunstenaars en gepersonaliseerd door u!

Hoe feliciteer je iemand virtueel voor zijn/haar verjaardag? ›

Voeg een oprechte boodschap toe en je hebt een attente en gedenkwaardige manier om iemand een fijne verjaardag te wensen. Stuur een virtuele verjaardagskaart : Er zijn talloze websites en apps waarmee je virtuele verjaardagskaarten naar vrienden en geliefden kunt sturen. Sommige laten je de kaart zelfs personaliseren met je eigen foto's en berichten.

Wat kost het verzenden van een verjaardagskaart? ›

Kaarten direct versturen
Type kaartPrijs per kaartPostzegel Nederland
Ansichtkaart (15 x 10,5 cm)€ 1,29€ 1,09 (t/m 30-6-2024) € 1,14 (v.a. 1-7-2024)
Wenskaart in envelop (12 x 17 cm)€ 1,79€ 1,09 (t/m 30-6-2024) € 1,14 (v.a. 1-7-2024)
XXL-kaart in envelop (A4)€ 2,79€ 3,27 (t/m 30-6-2024) € 3,42 (v.a. 1-7-2024)

Hoeveel kost het om een ​​verjaardagskaart te versturen? ›

Een standaard postzegel voor een ansichtkaart kost $0,56 . (Grote of vierkante ansichtkaarten kosten meer.)

Hoe verstuur je een kaartje? ›

Een kaartje sturen is erg eenvoudig: kies een leuke kaart, schrijf de tekst, adresseer de kaart en selecteer een betaalmethode. Kaarten die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt en via PostNL of DHL verzonden.

Hoe kan ik een kaartje versturen via WhatsApp? ›

Hoe deel je een digitaal visitekaartje via WhatsApp?
  1. Stap 1: Open je digitale visitekaartje op je eigen telefoon. Begin met het openen van je digitale visitekaartje. ...
  2. Stap 2: Klik op het 'share' icoon. ...
  3. Stap 3: Selecteer WhatsApp. ...
  4. Stap 4: Selecteer de juiste persoon. ...
  5. Stap 5: Volg op en engage.

Hoe verstuur ik een kaart via WhatsApp? ›

Open je WhatsApp-berichtenstroom met de persoon naar wie je de kaart stuurt. Selecteer het + of 📎-symbool naast waar je typt en open je fotobibliotheek of galerij en selecteer de kaart . Als je vragen hebt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam op WhatsApp.

Hoe kan ik iemand feliciteren op WhatsApp? ›

Een tekstbericht. De meest eenvoudige manier om iemand te feliciteren met zijn of haar verjaardag is door een tekstbericht te sturen. Je kunt een traditionele verjaardagswens gebruiken, zoals "Gefeliciteerd met je verjaardag!", maar je kunt ook een persoonlijker berichtje sturen.

Hoe stuur je geanimeerde verjaardagswensen via WhatsApp? ›

Met Greety kun je een geanimeerde verjaardagsgroet sturen naar je vriend via WhatsApp of een andere messenger. Je hoeft alleen je naam in te vullen, samen met de naam en het mobiele nummer van je vriend, Greety stuurt een link naar je vriend en die link opent een pagina met een geanimeerde taart en een mooie verjaardagsboodschap .

Top Articles
Exploring the Connection Between ADHD and Sleep Disorders: Pathophysiology, Treatment, and Clinical Implications
Understanding Sleep and Dreaming - PDF Free Download
Craigslist San Francisco Bay
St Thomas Usvi Craigslist
Best Team In 2K23 Myteam
No Limit Telegram Channel
Chambersburg star athlete JJ Kelly makes his college decision, and he’s going DI
Midflorida Overnight Payoff Address
Cad Calls Meriden Ct
Mcoc Immunity Chart July 2022
Imbigswoo
Locate Td Bank Near Me
Wunderground Huntington Beach
What Is Njvpdi
Vcuapi
Tnt Forum Activeboard
Iu Spring Break 2024
Bank Of America Financial Center Irvington Photos
Lcwc 911 Live Incident List Live Status
Ally Joann
Football - 2024/2025 Women’s Super League: Preview, schedule and how to watch
Yisd Home Access Center
Little Rock Skipthegames
Plaza Bonita Sycuan Bus Schedule
Colonial Executive Park - CRE Consultants
Black Lion Backpack And Glider Voucher
30+ useful Dutch apps for new expats in the Netherlands
How rich were the McCallisters in 'Home Alone'? Family's income unveiled
Wbli Playlist
Weekly Math Review Q4 3
Lake Dunson Robertson Funeral Home Lagrange Georgia Obituary
7543460065
Pepsi Collaboration
Temu Y2K
5 Tips To Throw A Fun Halloween Party For Adults
8 Ball Pool Unblocked Cool Math Games
Worcester County Circuit Court
Lake Andes Buy Sell Trade
Lake Kingdom Moon 31
O'reilly's Palmyra Missouri
Cnp Tx Venmo
Joey Gentile Lpsg
Shipping Container Storage Containers 40'HCs - general for sale - by dealer - craigslist
Mynord
Eat Like A King Who's On A Budget Copypasta
Professors Helpers Abbreviation
Richard Mccroskey Crime Scene Photos
Mytmoclaim Tracking
Sitka Alaska Craigslist
Wvu Workday
Att Corporate Store Location
One Facing Life Maybe Crossword
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 5856

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.