Angeline Cake Boutique (Atelier), Strada Dr. Iacob Felix 59, București, Phone +40 753 652 144 (2024)

Maria

11 February 2024 10:04

DELICIOS, absolut divin tot ce e pe rafturi
Oameni profesioniști și dulci, deserturi aromate si catifelate.
Recomand maxim!

0 0

Sabina

06 February 2024 9:57

Cea mai buna patiserie din Bucuresti, dupa parerea mea. Totul este absolut delicios și proaspăt făcut, nu sunt extrem de dulci ca produsele din alte locuri, iar NY Rolls-urile lor sunt cele mai bune pe care le-am încercat vreodată. Recomand din plin o vizită

0 0

Amal

05 January 2024 6:58

Am venit aici pentru rulourile din NY. Erau buni. L-am iubit pe cel cu mango si fructul pasiunii. Am incercat si pastii de nata. Erau foarte crocante, dar tot reci. Deși am mers dimineața. Oricum, interiorul este uimitor și este un loc frumos pentru a face o pauză într-o zi însorită sau chiar ploioasă.

0 0

Georgiana

30 December 2023 6:06

Am încercat diferite tipuri de dulciuri în București și trebuie să fiu sincer, acesta este unul dintre preferatele mele, am venit pentru New York Rolls primul, dar când am văzut ce au primit, nu m-am putut abține, dar cumpăr aproape totul Recomand acest loc 100% gustul este unic, perfect dulce, nu cel care te face să te simți greață

0 0

Eva

24 September 2023 23:30

Am încercat rulada New York cu ciocolată albă și căpșuni, iar aluatul era mult prea fulger, iar crema din interior nu avea gust de nimic. Celelalte deserturi ale lor sunt totuși delicioase.

0 0

Octav

17 September 2023 2:40

Gamă largă de delicii dulci și sărate, cu un echilibru impresionant între varietate și calitate. Dulceața păstrată în mod corespunzător în jos, iar muzica la momentul vizitei mele a emulat o cafenea franceză sau un bar cu pian francez. Scaunele sunt abundente, deși înghesuite, cu un design luminos, cu o notă de fetiță. Cu siguranță o necesitate.

0 0

Lola

15 September 2023 8:18

Cu siguranță unul dintre cele mai proaste locuri în care am fost vreodată. Prăjiturile sunt vechi, dulci și extrem de scumpe, iar comportamentul este foarte nepoliticos.nu recomand

0 0

Ryan

10 September 2023 4:48

New york rolls-urile chiar nu sunt bune, serios… ingredientele nu sunt calitative. Sunt umplute cu budinca… sunt mult prea moi, se simte mai mult gustul de unt decat gustul cremei… sunt bune de 13 lei, in niciun caz de 27. Ideea e ca prin comparatie cu alte locuri, prefer sa cheltui banii pe un ecler de la french revolution sau pe o inghetata de la orice gelaterie de pe Victoriei.

0 0

Dan

04 September 2023 22:24

Extrem de dezamagit de experienta Angeline Cake. Am dat comanda pe site-ul lor de New York rolls comanda urmand a fi livrata ziua urmatoare. In ziua livrarii am fost sunat ca nu au cu un tip de crema, am zis că nu e nicio problema să inlocuiasca cu ce au. Apoi nu au fost in stare să livreze in intervalul ales de mine din formularul lor, sugerat de ei si fiind obligat de site ul lor sa pun un interval. I-am sunat si nu au raspuns, aș fi dorit sa stabilesc cu livratorul lor să mă sune pe mobil daca tot au intarziat extrem de mult. A venit direct la ușă, mi-au trezit bebelușul.
Am refuzat comanda. Extrem de dezamagit, atitudine romaneasca.

0 0

Anca

17 July 2023 11:12

Reclama agresiva pentru new york rolls, produse putine.iar calitatea incepe sa scada: crema din ce in ce mai putina, marimea lor dufera foooarte mult desi pretul e acelasi - 27 lei, cam mult - totul a culminat cu o zi de sambata, la sediul din Aviatorilor: anunta ca vin la ora 12, pe la 11: 20 eram in zona si ii sun sa intreb daca au sosit.mi se raspunde ca da, pot veni ca au! Aveau, vreo 4-5 bucati.mi s-a parut dubios ca doar atatea, intreb daca sunt proaspete si mi se raspunde cu aroganta " nu vindem produse din ziua precedenta". Ii cred pe cuvant, dar promit ca nu mai fac asta niciodata! Fix produse vechi erau, foetajul moale si necrocant (vechi, clar), iar cremele acrute (ciocolata, fistic, vanilie). Deh, tinute la temperatura camerei, conform recomandarilor! Deci, la revedere.cresteti si deveniti comercianti neseriosi!

0 0

Radu

17 July 2023 5:36

Ceee tortuuuri si taaarteee buuuneeee! Plus saratelele alea.abia pot sa ma opresc din mancat! Tortul Napoleon si White Medovik sunt divine! Relatiile cu ckientii, prietenoase si atente. 10+ Multumesc!

0 0

Elia

06 July 2023 4:39

Pentru nesimtirea cu care mi s-a inchis telefonul in nas. Sper sa aveti atatia clienti cat bun simt aveti, adica 0:) Iar celor care citesc aceasta recenzie, le recomand de 2 ori sa se gandeasca daca vor sa sustina nesimtirea sau sa o terminam o data din Romania asta in care toti patronii sunt niste zmei infatuati.

0 0

mennaandrea

08 June 2023 17:18

Am cumpărat un tort pentru ziua de naștere. Am plătit serviciul de livrare 50 Lei! Mi-au pus sa aleg intervalul orar: 14: 00-18: 00 pentru livrarea tortului. M-am organizat sa fiu in acel interval la restaurant. Surpriza: la ora 12: 00 ma suna curierul, era la locație sa livreze tortul dar nu era nimeni (oare de ce?). Sun la firma, Discut cu o dra care nici măcar nu isi cere scuze și zice ca revine cu un telefon și ca vor găsi o soluție. Evident ca soluția nu vine. Nu am avut nicio alta alternativa sa il rog pe curierul sa-mi aducă tortul acasă (ceea ce categoric nu voiam, ca de aceea am plătit livrarea la locație). Rezumat: supărare, deranj, plata uber, livrarea plătită degeaba și atitudine proasta a personalului.

Răspuns la răspunsul echipei:
1) da, 25 RON, pardon, nu despre asta e vorba.
2) irelevant atât timp ce am agreat niște termeni.
3) irelevant. “colegul a crezut.colegul se aștepta. ”. Atât timp ce am agreat niște termeni, ce crede colegul Dvs e problema lui.
4) evident ca am optat ca să-mi aducă tortul acasă in loc sa risc sa mi se spuna “ne pare rău, nu vi se mai livrează astăzi tortul pentru ca ati refuzat” sau alte minuni. Te aștepți la orice in aceste situații foarte comune cu cei care livrează.

Știți? Tortul era ok, nici extraordinar nici prost, nu despre asta este vorba. In domeniul alimentatiei publice nu doar produsul contează, ci serviciul, ca oare nu ies la o pizza pt ca mor de foame, ci pentru a ma simți bine. Asadar, de ziua mea de naștere, când am pe capul meu o mie de lucruri de organizat și ma trezesc cu o asem*nea situație, as prefera sa nu iau niciun tort oricât de bun ar fi acela. Despre asta este vorba și nu înțelegeți. Așa cum nu înțelegeți ca e de ajuns sa Spune-ți “ne pare rău”, cuvinte simple și frumoase, pe care nici Dvs, nici colega la telefon și nici cel care a livrat nu v-ati deranjat sa le rostiți. Eu spun “imi pare rău” oricâte ori e nevoie, ma face sa ma simt bine, și e gratuit!

0 0

Robert

07 June 2023 14:54

Am fost sa probam si noi new york rolls si altele, daca tot apari pe la Tv ma gandesc ca esti gata si sa faci ceea ce anunti ca faci. Ceea ce mi se pare e ca deja foietajul (partea croissantului) e vechi 1-2 zile, si apoi cremele sunt corecte. Am detectat si ca nu folosesc unt 100%, ci amestec chiar daca sustin ca ei nu folosesc margarina, dar nici nu folosesc 100% unt.
Prajitura ce am probat-o a fost buna. Am revenit si sa probez croissantele umplute si nu sunt textura ce eu o prefer la croissante si cum sunt eu obisnuit, avand in vedere ca 20 de ani am mancat croissante nu de aici, ci din tara celor care le fac cu mult inaintea noastra.
Asa ca idee, fac bani multi 27 lei un new york rolls si 19 lei un croissant umplut pt ceva ce pot asigura ca nu isi merita banii aceste produse cel putin.

0 0

Ioana

16 May 2023 10:17

Locul este tare dragut decorat. Am mancat o felie de Red Velvet care mi-a placut mult. Nu recomand locul pentru pastel de nata, desi ei se considera renumiti pt el, din urmatoarele motive: 1. A trebuit sa insist pentru a fi incalzit putin, intrucat cald este mult mai bun si asa se mananca in Portugalia; 2. Chiar si incalzit, nu a fost gustul la care ma asteptam. Crusta era prea groasa, iar crema nu avea gustul original. Sunt convinsa ca rece mi-ar fi placut chiar mai putin.

0 0

elena

09 January 2023 6:48

Observ ca recenziile care nu sunt pe plac, nu primesc răspunsuri, dar nu contează, tot scriu.
Am intrat in aceasta cofetărie cu speranța că voi găsi tortul potrivit, gust in special, pentru aniversarea fiicei mele. Am intrat împreuna cu fiica mea și mă gândeam să cer din cele trei torturi pe care le doream să facem o degustare, nu mai fusesem niciodată acolo, deci nu știam ce gust au. M-am răzgândit când am văzut fața vânzătoarei, am cumpărat cele trei felii, ne-am decis, am comandat. Nu doream un tort mare, de aceea am cumpărat, deși nu contează cât de mare e tortul, important e ca cel care cumpără sa-ți devină client, dacă asta-i strategia, dar se pare ca nu e. Mizerie multă in locație, in special la toaletă, pe care am avut proasta inspirație s-o folosesc, dar când n-ai încotro, n-ai.
Am venit și ziua in care s-a ridicat tortul, dezamagire mare când a ajuns soțul acasă cu el. Un decor obosit, extrem de simplist, cu afine ofilite, le-am înlocuit cu unde proaspete de la mine, deși pe el scria la mulți ani, deci mă așteptam la ceva mai aspectuos, ca-n pozele pe care le postează, mai ales ca mi s-a spus să las pe mâna cofetarului că va ieși ceva frumos. Păcat de gustul tortului, steluțele sunt doar pentru gust, restul dezamăgire totală.

0 0

Hell

05 December 2022 19:52

SUPER RECOMMENDED!

Best cake in Bucharest!

We ordered the Napoleon cake, all the family loved it.
The cream is delicious, the layers was crispy and fresh.

Angeline was super professional, I made the order online, she calld me after few minutes to go through the order and the delivery time.

Next day the delivery arrived, perfect packaging and just super delicious

0 0

alpha

23 November 2022 19:01

I bought my birthday cake today from Angeline Cake, the woman who served me was very welcoming and friendly. I will come back for sure️

0 0

Alexandru

18 November 2022 17:58

We ordered e cream cake and a chocolate+orange cake.
Both were delicious but the choco cake was too sweet.
Dial down the sugar please.

0 0

Lavinia

18 November 2022 16:37

Cele mai bune prajituri pe care le poti gasi in Bucuresti! Cantitatea de zahar este mica, atat cat sa simti gustul ingredientelor si sa nu te usture gatul de la ceva dulce si atat! Felicitari, faceti o treaba grozava!

0 0

Angeline Cake Boutique (Atelier), Strada Dr. Iacob Felix 59, București, Phone +40 753 652 144 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 5495

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.